Despre noi

        Suntem SilverMag.ro - Magazin Online cu accesorii si ustensile din silicon, plastic si metal utile in realizarea diverselor decoratiuni din pasta modelabila (fondant, pasta de flori, portelan rece, pasta polimerica, etc.) sau fluida (ciocolata, rasina, sapun, ipsos, pasta ceramica, etc).

      Oferta magazinului cuprinde: mulaje (matrite) din silicon, decupatoare din plastic si metal, diverse ustensile  si accesorii pentru modelare si decorare; este disponibila clientilor cu domiciliul in Romania.

      Avem o echipa dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic si la dezvoltarea acestuia.

    Am decis sa oferim serviciile acestui magazin online unei game cat mai largi de clienti, practicand preturi accesibile si pastrand cel mai bun raport calitate/pret.

 Acum este posibil, iar noi suntem la dispozitia dumneavoastra cu produse alese cu grija, pentru a respecta toate standardele de calitate pe care singuri am dorit sa le impunem.

 Lucram in continuare la cresterea imaginii site-ului dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv si pentru a va mentine viu interesul. Pentru a facilita navigarea pe SilverMag.ro am investit timp si resurse materiale pentru a face magazinul compatibil cu dispozitivele mobile.

 Asteptam cu interes impresiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si sugestii cu ce ati dori pe viitor, in calitate de client, de la SilverMag.ro.

 Va multumim si va dorim cumparaturi placute! 

 Echipa SilverMag.ro