Modalitati de livrare

1.URGENT CARGUS:

Serviciu de curierat rapid

Timp de livrare estimat 1-2 zile lucratoare (conform contractului cu societatea de curierat; nu ne asumam intarzierile in livrare din datorate firmei de curierat)

Comenzile sunt predate catre firma de curierat in aceiasi zi daca acestea sunt plasate inainte de ora 10.00 sau in ziua urmatoare plasarii lor daca comanda este inregistrata dupa ora 10.00.

2. FAN COURIER:

Serviciu de curierat rapid

Timp de livrare estimat 1-2 zile lucratoare (conform contractului cu societatea de curierat; nu ne putem asuma intarzierile de livrare  ce cad in sarcina transportatorului (sarbatori, concedii, etc.)

Comenzile sunt procesate si predate catre firma de curierat in 1-2 zile lucratoare, functie de volumul comenzilor.


TARIFE DE LIVRARE:

1. URGENT CARGUS:

Tarif fix 16,00 lei /1 Kg, peste 1 kg se aplica 1.1 lei la fiecare Kg, tarif valabil in zona 0.

Tarif 37.21 lei /1 kg, peste 1 kg se aplica 1.1 lei la fiecare kg, tarif valabil in zona 1 (zona 1 = zona tarifata suplimentar datorita distantei sau importantei economice scazute).

2. FAN COURIER:

Tarif fix 21,00 lei /1 Kg, peste 1 kg se aplica 1.5 lei, tarif valabil in zona 0.

Tariful pentru localitatile cu taxa suplimentara nu este fix se calculeaza in functie de nr. km / zona 1( (zona 1 = zona tarifata suplimentar datorita distantei sau importantei economice scazute).

VA RUGAM CONSULTATI LISTA LOCALITATILOR DIN ARIA DE ACOPERIRE A FIRMEI DE CURIERAT INAINTE DE ALEGEREA MODALITATII DE TRANSPORT!


    Lista localitatilor in care livrarea se face fara perceperea unei taxe suplimentare de catre URGENT CARGUS: click aici


CONDITII DE LIVRARE:

Valoarea minima a comenzii: 50,00 lei. Comenzile sub aceasta valoare sunt taxate cu un comision fix  20 lei; pentru a se aplica acest comision valoarea produselor comandate trebuie sa fie minim 30.00lei.

Ne rezervam dreptul de a considera ca suspicioase, comenzile cu valoarea produselor mult inferioara taxei de livrare + 20.00 lei (taxa pentru comanda sub 50.00 lei).

Procesarea si livrarea coletelor se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Un operator va lua legatura cu dvs. la scurt timp dupa plasarea comenzii pentru confirmarea comenzii.

Toate coletele vor fi ambalate corespunzator pentru a ajunge in conditii bune la destinatie.