Politica de Confidentialitate

 

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

www.silvermag .ro, proprietar societatea comerciala Gabriel Invest Proiect SRL gestioneaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor/abonatilor sai in conditii de siguranta si numai in scopurile pentru care acestia si-au comunicat datele personale, pecum si pentru cele prevazute de lege.

Societatea Gabriel Invest Proiect SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P., numar de inregistrare 0010557/31.05.2013 - operator de date cu caracter personal.

Vizitatorii/utilizatorii site-ului  pot comunica datele personale in urmatoarele scopuri:

*In procesul de abonare la newsletter/ creare cont de utilizator sunt necesare urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail. In cazul in care nu mai doriti sa primiti informatiile oferite de silvermag.ro, aveti posibilitatea de dezabonare. Dezabonarea poate fi solicitata si la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro. Plasarea unei comenzi nu este conditionata de existent unui cont de utilizator.

*In procesul de comanda sunt necesare urmatoarele informatii pentru comunicare si emitere factura proforma/fiscala: nume si prenume, adresa domiciliu, adresa mail si numar telefon. Facturile fiscale care contin si datele personale se pastreaza in arhiva pe durata prevazuta de actele normative in vigoare.

*In procesul de livrare prin societatile de curierat sunt necesare urmatoarele informatii: nume, adresa de livrare si numar de telefon.

* In situatia in care vizitatorii/utilizatorii site-ului doresc sa solicite informatii prin intermediul formularului de contact, sunt necesare urmatoarele informatii: nume si adresa de e-mail.

* Datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor magazinului online sunt gazduite de compania Hostvision SRL Solicitarea de stergere a datelor poate fi trimisa la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro.

Prin vizualizarea si utilizarea site-ului silvermag.ro sunteti de acord cu procesarea datelor personale pentru scopurile descrise mai sus.