Politica de Confidentialitate

 

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

www.silvermag .ro, proprietar societatea comerciala Gabriel Invest Proiect SRL gestioneaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor/abonatilor sai in conditii de siguranta si numai in scopurile pentru care acestia si-au comunicat datele personale, pecum si pentru cele prevazute de lege.

Societatea Gabriel Invest Proiect SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P., numar de inregistrare 0010557/31.05.2013 - operator de date cu caracter personal.

Vizitatorii/utilizatorii site-ului  pot comunica datele personale in urmatoarele scopuri:

*In procesul de abonare la newsletter/ creare cont de utilizator sunt necesare urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail. In cazul in care nu mai doriti sa primiti informatiile oferite de silvermag.ro, aveti posibilitatea de dezabonare. Dezabonarea poate fi solicitata si la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro. Plasarea unei comenzi nu este conditionata de existent unui cont de utilizator.

*In procesul de comanda sunt necesare urmatoarele informatii pentru comunicare si emitere factura proforma/fiscala: nume si prenume, adresa domiciliu, adresa mail si numar telefon. Facturile fiscale contin date personale (numele, prenumele si adresa clientului)  si se pastreaza in arhiva pe durata prevazuta de actele normative in vigoare.

*In procesul de livrare prin societatile de curierat sunt necesare urmatoarele informatii: nume, adresa de livrare si numar de telefon.

* In situatia in care vizitatorii/utilizatorii site-ului doresc sa solicite informatii prin intermediul formularului de contact, sunt necesare urmatoarele informatii: nume si adresa de e-mail.

* Datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor magazinului online sunt gazduite de compania Hostvision SRL. Solicitarea de stergere a datelor poate fi trimisa la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro.

Prin vizualizarea si utilizarea site-ului silvermag.ro sunteti de acord cu procesarea datelor personale pentru scopurile descrise mai sus.