Termeni si conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) de pe website-ul www.silvermag.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.
Drepturi de autor
Gabriel Invest Proiect SRL este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.). Folosirea fara acordul scris a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Orice tentativa de a modifica continutul website-ului www.silvermag.ro, sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.
Confidentialitate
www.silvermag.ro  poate colecta de la dvs. informatii cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. si daca le furnizati personal fiind obligatorii in cazul in care doriti sa comandati online, folosind website-ul www.silvermag.ro si au ca scop posibilitatea de a va contacta pentru livrare/facturare. Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate in prealabil.
www.silvermag.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor website-ului catre terti.

Societatea Gabriel Invest Proiect SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P.,  numar de inregistrare 0010557/31.05.2013 - operator de date cu caracter personal. 

Definitii:

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

Informatii despre produse

 www.silvermag.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. 

Informatii despre comenzi

Comanda minima impusa in magazin este de 50.00 lei (sub aceasta valoare se percepe o taxa suplimentara de 20 lei, valoarea produselor din cosul de cumparaturi nu poate fi mai mica de 30.00 lei).

Toate preturile afisate pe site sunt preturi finale.

Discount aplicat comenzii, functie de valoarea produselor din cos:

10.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 260.00 la 350.00

16.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 350.01 la 450.00 

22.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 450.01 la 550.00

28.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 550.00 la 650.00

34.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 650.01 la 750.00

40.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 750.01 la 850.00

46.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 850.01 la 950.00 

52.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 950.01 la 1050.00 

58.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 1050.01 la 1150.00 

66.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 1150.01 la 1250.00  

72.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 1250.01 la 1350.00  

78.00 lei pentru comenzi cu valoarea de la 1350.01 la 1450.00  

Taxa de transport aferente  unui colet cu greutatea de maxim 1 Kg este afisata in momentul plasarii comenzii (16.00 lei - UrgentCargus, 21.00 lei - Fancourier); pentru fiecare kg suplimentar se aplica 1.1 lei (in factura proforma se se va actualiza si pretul transportului, la momentul procesarii). Taxa de transport se achita direct firmei de curierat (agentul firmei de transport va emite o factura pentru produse si una pentru transport).

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Dovada de plata este chitanta eliberata de societatea de transport.

Comenzile plasate in zilele lucratoare, pana la ora 10.00, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Comanda poate fi plasata cu sau fara cont de client, online non stop sau telefonic luni - vineri,  orele 8.00 – 14.00.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator in calitate de client si Gabriel Invest Proiect SRL in calitate de furnizor, ceea ce implica obligatii ambelor parti. Aceasta inseamna ca, Gabriel Invest Proiect SRL se obliga sa livreze produsele comandate, iar clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii plasate. Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi clientilor care au refuzat primirea unei comenzi confirmate telefonic.

Pentru informatii despre livrare cititi Modalitati de livrare 

Pentru informatii despre plata cititi Modalitati de plata  

Limitarea raspunderii 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste: 

 • intarzierile la livrare datorate curierului  

 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar care cad in sarcina transportatorului. 

 • informatiile eronate furnizate de cumparator; acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP). 

 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin. 

 Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda daca: 

 • produsul comandat nu mai este pe stoc 

 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. 

 • suspiciune de comanda frauduloasa (ex.: valoarea produselor comandate mult sub pragul minim acceptat de magazin) 

 • comanda anterioara refuzata/ neridicata de la transportator

Politica returnarii

Conform OUG 34/2014 termenul de returnare a produselor este de maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, iar returnarea banilor in maxim 30 zile calendaristice.

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei:

 • Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri sau vicii cauzate de un soc extern. Produsul trebuie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.
 • Cheltuielile de returnare a produsului (taxa transport prin Urgentcargus/ Fan Courier plus comision bancar 5.00 lei pentru plata in contul bancar, altul decat Raiffeisen Bank) vor fi suportate integral de catre consumator

 • In cazul in care produsul face obiectul unei reduceri/ discount, din suma returnata se retine cota aferenta reducerii/ discountului

Litigii

Pentru orice litigiu aparut intre  parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale
www.silvermag.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.