Termeni si conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) de pe website-ul www.silvermag.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Drepturi de autor

Gabriel Invest Proiect SRL este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date, etc.). Folosirea fara acordul scris a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
Orice tentativa de a modifica continutul website-ului www.silvermag.ro sau de a ingreuna incarcarea lui, precum si tentativa de accesare a datelor personale ale altui utilizator, va fi considerata tentativa de fraudare si se vor lua toate masurile legale.

Confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

www.silvermag .ro, proprietar societatea comerciala Gabriel Invest Proiect SRL gestioneaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor/abonatilor sai in conditii de siguranta si numai in scopurile pentru care acestia si-au comunicat datele personale, precum si pentru cele prevazute de lege.

Societatea Gabriel Invest Proiect SRL este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P., numar de inregistrare 0010557/ 31.05.2013 - operator de date cu caracter personal.

Vizitatorii/utilizatorii site-ului  pot comunica datele personale in urmatoarele scopuri:

*In procesul de abonare la newsletter/ creare cont de utilizator sunt necesare urmatoarele informatii: nume si prenume, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail. In cazul in care nu mai doriti sa primiti informatiile oferite de silvermag.ro, aveti posibilitatea de dezabonare. Dezabonarea poate fi solicitata si la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro. Plasarea unei comenzi nu este conditionata de existent unui cont de utilizator.

*In procesul de comanda sunt necesare urmatoarele informatii pentru comunicare si emitere factura proforma/fiscala: nume si prenume, adresa domiciliu, adresa mail si numar telefon pentru persoane fizice; nume societate, cod unic de inregistrare, numar de inregistrare la Oficiul Comertului, sediul social, adresa de livrare, adresa mail si numar de telefon pentru persoane juridice. Facturile fiscale contin date personale  (nume, prenume si adresa inregistrata la data plasarii comenzii)  si se pastreaza in arhiva pe durata prevazuta de actele normative in vigoare.

*In procesul de livrare prin societatile de curierat sunt necesare urmatoarele informatii: nume, adresa de livrare si numar de telefon.

* In situatia in care vizitatorii/utilizatorii site-ului doresc sa solicite informatii prin intermediul formularului de contact, sunt necesare urmatoarele informatii: nume si adresa de e-mail.

* Datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor magazinului online sunt gazduite de compania Hostvision SRL Solicitarea de stergere a datelor poate fi trimisa la adresa de e-mail comenzi@silvermag.ro.

Prin vizualizarea si utilizarea site-ului silvermag.ro sunteti de acord cu procesarea datelor personale pentru scopurile descrise mai sus.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de finalizare a comanzii.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

Informatii despre produse

www.silvermag.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Informatii despre comenzi

Comanda minima este de 80.00 lei; sub aceasta valoare comanda nu poate fi finalizata.

Toate preturile afisate pe site sunt preturi finale.

Taxa de transport aferenta  unui colet cu greutatea de maxim 3 kg prin DPD este afisata in momentul plasarii comenzii, 20.00 lei, coletele cu greutate cuprinsa intre 3.1 si 5.0 kg sunt taxate cu 29.00 lei iar cele peste 5.0 kg cu 40.00 lei (in factura proforma nu se va actualiza pretul transportului functie de greutatea coletului intrucat majoritatea coletelor se incadreaza in taxa standard; dupa procesare si cantarire clientul va fi informat asupra greutatii daca se depasesc cele 3 kg taxate standard cu 21 lei). Taxa de transport se achita direct firmei de curierat (agentul firmei de transport va emite o chitanta pentru valoarea produselor comandate si o factura - chitanta pentru transport).

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Dovada de plata este chitanta eliberata de societatea de transport.

Predarea coletelor catre curierul DPD se realizara in zilele de luni si joi ale saptamanii, exceptie fac comenzile plasate in perioada vacantelor.

Comanda poate fi plasata cu sau fara cont de client, online non stop sau telefonic whats ap sau sms, luni - vineri, 8.30 – 14.30.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator in calitate de client si Gabriel Invest Proiect SRL in calitate de furnizor, ceea ce implica obligatii ambelor parti. Aceasta inseamna ca, Gabriel Invest Proiect SRL se obliga sa livreze produsele comandate, iar clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii plasate. Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi clientilor care au refuzat primirea unei comenzi confirmate telefonic.

Pentru informatii despre livrare cititi Modalitati de livrare

Pentru informatii despre plata cititi Modalitati de plata 

Limitarea raspunderii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste:

•intarzierile la livrare datorate curierului 

•deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar care cad in sarcina transportatorului.

•informatiile eronate furnizate de cumparator; acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

•neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

•continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda daca:

•produsul comandat nu mai este pe stoc

•identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

•suspiciune de comanda frauduloasa

•comanda anterioara confirmata si refuzata/ neridicata de la transportator 

Politica returnarii

Conform OUG 34/2014 termenul de returnare a produselor este de maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, iar returnarea banilor in maxim 30 zile calendaristice in contul bancar al clientului.

Conditii de returnare in termenul de 14 de zile din momentul achizitiei:

•Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri sau vicii cauzate de un soc extern. Produsul trebuie impachetat corespunzator pentru a fi protejat impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.

•Cheltuielle de returnare a produsului (taxa transport prin Fan Courier/DPD)  vor fi suportate integral de catre client.

•In cazul in care produsul face obiectul unei reduceri/ discount, din suma returnata se retine cota aferenta reducerii/ discountului

•Completarea formularului de retur 

Litigii

Pentru orice litigiu aparut intre parti se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale
www.silvermag.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile cu care ati fost de acord sa le respectati.